Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizică pentru Aeroportul Internațional din Atena

Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizică pentru Aeroportul Internațional din Atena

Intracom Telecom, furnizor global de tehnologie și soluții, anunță atribuirea proiectului privind Sistemul de Gestionare a Informațiilor de Securitate Fizică (PSIM) al Aeroportului Internațional din Atena. Compania va utiliza platforma sa SISC2 pentru a integra o imagine operațională unificată și pentru a spori gradul de conștientizare a situației pentru operațiunile de securitate și siguranță în întreaga infrastructură critică internă și externă a AIA.

Nucleul sistemului se bazează pe tehnologia de comandă și control a Intracom Telecom, denumită SISC2. Valorificând capabilitățile avansate de integrare, procesare și analiză a datelor cinematice și de poziționare de pe suprafețele terestre, SISC2 îmbunătățește detectarea intruziunilor și automatizează declanșarea alarmelor și alertelor în cadrul centrelor de operațiuni de securitate ale AIA. Această abordare proactivă consolidează pregătirea AIA atât împotriva amenințărilor provocate de om, cât și a dezastrelor naturale.

Kostas Kardaras, Director de Securitate și Sisteme Integrate, a declarat: „AIA a adoptat tehnologia noastră de ultimă generație SISC2 de comandă și control, dezvoltată special pentru a răspunde nevoilor speciale și caracteristicilor unice ale terenului infrastructurii AIA. Această implementare permite centrelor de operațiuni de securitate și siguranță să beneficieze de un nivel sporit de cunoaștere a situației, de detectare și clasificare a amenințărilor, precum și de atenuarea automată a acestora, susținută de instrumente de gestionare a incidentelor prin inteligență artificială. Suntem onorați că AIA ne-a acordat încrederea de a furniza tehnologia noastră avansată pentru un proiect atât de important.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0