Schimbǎri în echipa de conducere Lensa: Florin Melinte se alǎturǎ echipei în rolul de Deputy CEO

Schimbǎri în echipa de conducere Lensa: Florin Melinte se alǎturǎ echipei în rolul de Deputy CEO

Lensa, cel mai mare retailer de optică din România, îşi consolideazǎ echipa de management. Florin Melinte devine noul Deputy CEO și, împreunǎ cu Daniel Crǎciun, Fondator și CEO Lensa, va susține consolidarea business-ului.

Florin Melinte are o experiențǎ solidă de peste 14 ani, în creșterea și conducerea unor branduri de renume, precum Tesla, Mango şi H&M. Expertiza sa se extinde și peste granițele României, Florin ocupând poziții de top management atât în Belgia, cât și Luxemburg.

“Ne bucurǎm sǎ îl primim pe Florin în echipa noastrǎ și sǎ continuǎm consolidarea poziției de lider de piață. Sunt sigur că împreună vom reuși sa scalǎm business-ul și sǎ inovăm serviciile de optică”, a declarat Daniel Crǎciun, Fondator şi CEO Lensa.

În Lensa, rolul lui Florin Melinte va avea în focus consolidarea strategiei pe termen lung împreunǎ cu Daniel Crǎciun, creșterea business-ului și coordonarea echipei de management a companiei.

“Am urmǎrit încǎ de la început expansiunea companiei pe piața localǎ şi în țǎrile vecine. Lensa este un brand puternic, inovator, un pionier în industria de opticǎ. Implicarea mea presupune o colaborare strânsǎ cu o echipǎ deja consolidatǎ, dedicatǎ şi profesionistǎ, iar experiența mea va veni în completarea tuturor reuşitelor de până acum, astfel încât Lensa sǎ continue sǎ fie liderul pieței de retail de opticǎ din România, şi nu numai.” a declarat Florin Melinte, Deputy CEO Lensa.

În luna mai a acestui an, Lensa a sărbătorit 11 ani de activitate. Creșterea companiei a fost una accelerată, anul 2023 fiind un reper important în istoria brandului de optică. Cu venituri de 207 milioane RON în 2023, Lensa a marcat o creștere de 54% față de 2022. Expansiunea de anul trecut a presupus o investiție totalǎ de 16.9 mil RON, iar la finalul anului, echipa retailerului de optică a ajuns la 800 de angajați.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0