PPF Real Estate selectează Strabag România ca antreprenor general pentru construcția clădirii de birouri ARC din București

PPF Real Estate selectează Strabag România ca antreprenor general pentru construcția clădirii de birouri ARC din București

PPF Real Estate anunță că a ales filiala din România a Strabag ca antreprenor general pentru proiectul ARC, o clădire de birouri premium care va oferi spații de 30.000 de metri pătrați într-unul dintre cartierele comerciale aflate în expansiune ale Bucureștiului, lângă stația de metrou Basarab.

Proiectul ARC este primul proiect de dezvoltare al PPF Real Estate în București, adăugându-se spațiilor de birouri existente ale companiei, disponibile în clădirile de birouri Metropolis Center și Crystal Tower. Constructia clădirii ARC, una ultramodernă și prietenoasă cu mediul, este programată să fie finalizată în 2026. 

„Suntem siguri că proiectul ARC va fi un deschizător de drumuri printre spațiile de birouri de top din București și România. Suntem încântați să alegem Strabag datorită excelentei și îndelungatei sale experiențe în construirea de clădiri la cele mai înalte standarde, permițând investitorilor și proprietarilor să-și mulțumească chiriașii”, a declarat Juraj Šaštinský, directorul de investiții al PPF Real Estate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0