BCR sprijină persoanele afectate de inundații în județul Galați: suport financiar pentru acțiuni umanitare și logistica necesară îndepărtării apei și nămolului

BCR sprijină persoanele afectate de inundații în județul Galați: suport financiar pentru acțiuni umanitare și logistica necesară îndepărtării apei și nămolului

Banca Comercială Română vine în ajutorul persoanelor afectate de inundațiile din județul Galați și implementează mai multe măsuri de asistență, prin donații și sprijin pentru Fundația Comunitară Galați, un ONG local cu peste nouă ani experiență în comunitate. De asemenea, BCR suplimentează numărul utilajelor de intervenție pentru îndepărtarea nămolului din locuințele populației din comuna Pechea, una dintre cele mai grav afectate de inundații, acoperind integral costul acestor servicii. În același timp, echipele de voluntari formate din colegii din BCR intervin în comunitatea Pechea, punând umărul alături de localnici la evacuarea apei și a noroiului din gospodării.

Inițiativa BCR se concentrează asupra acțiunilor umanitare esențiale, așa cum sunt donațiile directe, din platforma George către Fundația Comunitară Galați. În acest sens, în perioada 17-22 septembrie, BCR dublează suma donațiilor făcute din George către Fundația Comunitară Galați.

Pentru donația directă în George sunt necesari următorii pași:
Accesarea contului
Selectare „Transfer nou”
Alegerea secțiunii „Donații”
Selectarea primei opțiuni „Fundația Comunitară Galați”
Completarea sumei și finalizarea transferului

Sumele donate către Fundația Comunitară Galați vor fi folosite pentru a asigura continuitatea procesului educațional pentru copiii din localitățile afectate de inundații, împreună cu implementarea unui plan de reconstrucție pe termen mediu, prin reabilitarea instituțiilor de învațământ și asigurarea materialelor didactice pentru profesori și elevi. Sumele donate direct din platforma George către Fundația Comunitară Galați, vor fi dublate de BCR în semn de solidaritate și sprijin reciproc.

BCR se implică în comunitatea din Galați, cu ajutor real pentru reconstrucție și sprijin pentru persoanele afectate de inundații. Planul de măsuri umanitare va fi actualizat în permanență, în funcție de evoluția situației, înțelegând momentele dificile prin care trec victimele inundațiilor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0