ASIROM a primit certificarea Great Place To Work

ASIROM a primit certificarea Great Place To Work

Asirom VIG a primit recent certificarea Great Place To Work™ (n.r. Un Loc De Muncă Grozav), distincție acordată companiilor care sunt cele mai apreciate de către angajații lor. Această recunoaștere este bazată pe rezultatele unui sondaj completat în mod anonim de angajații curenți ai companiei, care a evaluat aspecte esențiale ale experienței profesionale precum respectul, colegialitatea, corectitudinea, credibilitatea și relația angajaților cu managementul.

Rezultatele evidențiază reușita companiei în crearea unui mediu de lucru plăcut, în care angajații se simt apreciați și respectați, iar cifrele vorbesc de la sine: 84% dintre angajați apreciază modul în care managementul promovează comportamentele incluzive, nediscriminatorii și corecte, 82% au regăsit în Asirom un nivel profund de colegialitate, care le-a dat sentimentul că fac parte dintr-o “familie”, în timp ce 81% s-au declarat mândri că sunt parte din echipa Asirom. 

În fiecare an, angajații companiei participă la activități și inițiative care au impact pozitiv în societate și în același timp creează un cadru minunat de colaborare, comunicare și consolidare a echipei. Recent, 100 de voluntari Asirom au contribuit la renovarea unei școli din satul Tântava, județul Giurgiu, iar în luna octombrie echipa se pregătește să ia startul la Maratonul Internațional București. De asemenea, compania organizează anual, la nivel local și internațional, evenimente pentru copiii angajaților, având convingerea că, investind în educația și dezvoltarea tinerei generații, putem schimba în bine parcursul nostru și al generațiilor care vin.

Cei care doresc o carieră într-un mediu grozav de muncă sunt invitați să acceseze pagina cu posturile deschise în cadrul Asirom: https://asirom.ro/cariere-asirom 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0