Andreea Vlasie primește avizul pentru mandatul de Membru al Directoratului UNIQA Asigurări

Andreea Vlasie primește avizul pentru mandatul de Membru al Directoratului UNIQA Asigurări

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat mandatul de Membru al Directoratului UNIQA Asigurări pentru Andreea Vlasie, care se alătură echipei de management din rolul de Director Bancassurance și Telesales în cadrul aceleiași companii. 

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul asigurărilor și 4 ani de activitate în cadrul echipei UNIQA, Andreea Vlasie a demonstrat abilități remarcabile în dezvoltarea parteneriatelor de tip bancassurance. De-a lungul carierei sale, a ocupat poziții cheie în companii de renume, contribuind la dezvoltarea și implementarea unor strategii de succes, care au condus la creșterea profitabilității și îmbunătățirea experienței clienților.

“Conform strategiei, UNIQA are un agajament ferm de a investi în oamenii săi și în dezvoltarea lor, oferindu-le noi oportunități de avansare în carieră, atât la nivel local, cât și internațional. Colega noastră, Andreea Vlasie, se alatură Directoratului UNIQA, având o experiență considerabilă în industria de asigurări și obținând rezultate remarcabile până în prezent, în cadrul companiei, prin contribuția la dezvoltarea accelerată a parteneriatelor pentru asigurările bancassurance din portofoliul UNIQA. Am încredere că, prin prezența în structura de management, va fi un lider valoros și va susține activ performanțele tot mai bune ale UNIQA în România, precum si obiectivele și rolul relevant pe care ni le-am asumat la nivelul Regiunii SEE”, a declarat Paul Cazacu, Președinte Directorat – CEO UNIQA Asigurări.

„Este o onoare să preiau noul rol în cadrul unei echipe atât de dedicate și mulțumesc Directoratului pentru încrederea acordată. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și am determinarea și energia de a contribui, alături de colegii mei, la dezvoltarea companiei. Industria asigurărilor se află într-o continuă transformare, iar adaptarea la schimbările pieței este esențială. Sunt nerăbdătoare să duc mai departe colaborarea cu partenerii UNIQA, pentru a inova și a oferi soluții de asigurare care răspund nevoilor clienților noștri”, a declarat Andreea Vlasie, Membru Directorat UNIQA Asigurări.

UNIQA are o istorie de peste 15 ani în piata asigurărilor din România și beneficiază de peste 200 de ani de experiență internațională a unui grup financiar puternic la nivel european. Ca parte din Regiunea SEE, operațiunile UNIQA din România își asumă o contribuție împortantă la valorificarea potențialului de creștere și dezvoltare prin cooperare regională, bazată pe inovație, eficientizare,  produse și servicii relevante și accesibile, armonizate la nivelul tuturor celor șase țări care acătuiesc regiunea, cu scopul de a oferi clienților experiențe la standarde înalte, pentru la o viață mai bună împreună.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0