SSIF Broker devine BRK Financial Group

SSIF Broker devine BRK Financial Group

SSIF Broker, singurul intermediar listat pe Bursa de Valori București, își schimbă denumirea în BRK Financial Group.

În urma aprobării de către Adunarea Generală a Acționarilor și a avizării Autorității de Supraveghere Financiară, SSIF Broker devine BRK Financial Group.

“Această rebrănduire are o simbolistică complexă, mai presus de a fi o strategie de marketing semnifică o nouă etapă în viața companiei, o reinventare a unui nou model de business, o renaștere. Vrem să fim un exemplu de transparență și profesionalism, să fim mult mai conectați la cerințele clienților noștri și să oferim servicii financiare complete și complexe, care să plaseze BRK Financial Group în topul preferințelor investitorilor. Le mulțumesc acționarilor și colegilor mei pentru toate eforturile din ultima vreme și îi asigur că urmează o etapă extrem de interesantă în viața companiei”, a declarat Adrian Pop, director general BRK Financial Group.

BRK Financial Group a lansat recent noi servicii în portofoliu, și anume brokerajul de asigurări și cel de credite, dar și noi produse cu capital protejat, care completează serviciile de intermediere clasice și oferă investitorilor alternative profitabile și cu riscuri mici.
BRK Financial Group este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, şi al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, acţionar la Depozitarul Central S.A. Bucureşti, Casa Română de Compensaţie, Casa de Compensaţie Bucureşti, Fondul de Compensare al Investitorilor.

BRK Financial Group funcţionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a autorizaţiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 şi a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier în promovarea pieţei de capital, BRK Financial Group s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucureşti a unora dintre cele mai prestigioase societăţi din România, şi a cotat 11 dintre cele 12 societăţi listate iniţial la BVB, pregătind şi introducând la tranzacţionare un număr de 45 societăţi printre care se numară Antibiotice Iaşi, Azomureş Târgu-Mureş, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad şi altele.

În anul 2005, BRK Financial Group a devenit prima şi până în prezent singura societate de investiţii financiare listată la Bursa de Valori Bucureşti, la categoria I.

BRK Financial Group Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice.

Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 18,47% din capitalul social. Capitalul social subscris şi integral vărsat este în prezent de 54.039.987,04 lei.

BRK Financial Group este o societate înfiinţată cu capital privat integral românesc. De la înfiinţare şi până în prezent nici un acţionar nu a deţinut controlul asupra societăţii.

Din punct de vedere al valorii tranzacţiilor efectuate atât în numele clienţilor căt şi în nume propriu, la Bursa de Valori Bucureşti, BRK Financial Group s-a situat în permanenţă între primele societăţi de intermediere a tranzacţiilor cu valori mobiliare din ţară.

În ceea ce priveşte tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, BRK Financial Group s-a situat de asemenea în permanenţă pe primele locuri.

BRK Financial Group are în prezent agenţii in Bucureşti, Braşov, Timişoara, Iaşi şi Suceava, care răspund necesităţilor clienţilor societăţii, facilitând relaţia de afaceri cu aceştia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0