Zahăr Mărgăritar, brandul emblematic de zahăr deținut de AGRANA România, lansează o gamă noua de produse începând cu luna septembrie, cu un design care reflectă originile sale 100% românești: de la cultivarea sfeclei de zahăr până la ambalarea produsului final. Ilustrația, creată de artista Mădălina Andronic traduce povestea de peste 20 de ani a tradiției Zahărului Mărgăritar într-un limbaj grafic contemporan.
Colaborarea cu Mădălina Andronic, renumită pentru ilustrațiile sale inspirate din folclor, reprezintă un pas firesc în evoluția identității vizuale a brandului. Noul ambalaj reflectă originea românească a Zahărului Mărgăritar.
„Suntem extrem de încântați să prezentăm un nou pachet pentru Zahăr Mărgăritar, care întruchipează esența tradițiilor românești printr-un design modern și atractiv. Acest produs nu este doar o actualizare vizuală, ci și o reafirmare a angajamentului nostru de a oferi un produs 100% românesc, de la cultivarea sfeclei până la ambalare. Colaborarea cu Mădălina Andronic ne-a permis să evidențiem frumusețea și bogăția culturii noastre, păstrând în același timp calitatea superioară a Zahărului Mărgăritar”, a declarat Sorin Soroceanu, Director de Vânzări și Marketing la AGRANA România.
Origini 100% Românești
Noul produs Zahăr Mărgăritar menține cele mai înalte standarde de calitate, asigurând același nivel de excelență și puritate la care consumatorii se așteaptă de la AGRANA. La fabrica din Roman, zahărul este produs exclusiv din sfeclă de zahăr cultivată local și recoltată de fermierii români, apoi transformată în zahăr, conform celor mai înalte standarde de calitate. Ultimul pas constă în ambalarea automatizată în punga de hârtie. Noua gamă de la Zahăr Mărgăritar este 100% produsă și ambalată în România.
Noul design va fi aplicat exclusiv zahărului alb cristal produs local, din 100% sfeclă românească și va include o ediție specială pentru pachetele de un kilogram, dar și pentru plicurile și baghetele de 5 grame. Noua gamă va fi disponibilă la nivel național începând cu luna septembrie a acestui an.
COMMENTS