Alimente româneşti, în Germania

business4În perioada 12 -17 Februarie 2013, a fost organizată o misiune economică de către Ministerul Economiei şi Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR împreună cu reprezentanţii a şapte firme din domeniul industriei alimentare. Producătorii români au participat în Germania la o serie de acţiuni, atât în marja expoziţiei modiale BioFach 2013, cât şi pentru a stabili contacte cu distribuitori de produse agroalimentare, instituţii guvernamentale regionale şi federale din Germania. Trei dintre firmele participante la misiunea economică, ale căror produse sunt certificate pe domeniul Bio, şi anume: Apiprodex (miere de albine), Ecofruct (fructe de pădure) şi Kalpo (ceaiuri naturale), i-au prezentat oferta în standurile pavilionului naţional al României şi în acelaşi timp au participat alături de celelalte firme componente ale misiunii la întâlnirile organizate în oraşele Nurnberg, Stuttgart, Ulm şi Munchen.

Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc ¨C APAR reuneşte peste 40 de producători autentici din industria alimentară românească şi îşi propune prin acţiunile întreprinse să realizeze din alimentul românesc nu numai un motiv de mândrie naţională ci şi un vehicul al dezvoltării economiei româneşti. Pentru realizarea acestui deziderat membrii săi vor participa şi la următoarele acţiuni externe susţinute de Ministerul Economiei, respectiv o misiune economică în EAU-Dubai precum şi la târgul IFE Londra.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0