Ateliere tematice de gătit
În lunile septembrie, octombrie și noiembrie, AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu vor organiza patru ateliere tematice de gătit în București. Fiecare atelier va urmări o temă de lucru specifică și va avea ca vedete o categorie de produse AGRICOLA. Pentru fiecare eveniment, Chef Cezar Munteanu va organiza un concurs pe rețelele sale de socializare prin care va desemna o familie câștigătoare.
„Ca Chef, am întotdeauna grijă să aleg cele mai bune ingrediente pentru preparatele mele. Iar când vine vorba de familia mea, nu fac compromisuri. De aceea, aleg mereu produsele de la Agricola Bacău – o marcă ce reprezintă tradiție, calitate și respect pentru natură. Produsele AGRICOLA sunt esența meselor pe care le împărtășim cu cei dragi, sunt gustul care aduce familia împreună. În bucătăria mea, acestea devin baza rețetelor pline de pasiune, pe care le-am creat special pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor care își savurează mesele în familie. Cu această campanie, vreau să împărtășesc cu voi toți secretele gustului autentic de acasă. Vreau să vă inspir să redescoperiți plăcerea de a găti și de a vă bucura de fiecare moment petrecut alături de cei dragi, cu produse care îmbină tradiția cu inovația, oferite de AGRICOLA. Pentru mine, familia și mâncarea bună sunt cele două ingrediente ale unei vieți împlinite. Haideți să le sărbătorim împreună!”, a declarat Chef Cezar Munteanu.
Primul atelier va avea loc pe 10 septembrie și este dedicat părinților care își doresc ca cei mici să aibă întotdeauna la îndemână gustări sănătoase. Folosind bunătăți fiert-afumate și salamuri crud-uscate de la Salbac, părinții și copiii vor învăța cum să prepare sandwich-uri de luat la școală și gustări fresh pentru zile pline de energie.
Următorul atelier va avea loc pe 25 septembrie și este dedicat familiilor cărora le place să petreacă timp și să gătească împreună, dar care reușesc să facă acest lucru doar ocazional sau în zilele de weekend. În cadrul acestei sesiuni de gătit, Chef Cezar Munteanu va propune rețete simple și delicioase, de mic-dejun sau brunch, folosind produse Avicola Lumina (ouă proaspete) pentru a obține rezultate de excepție.
Cel de-al treilea atelier se va desfășura în octombrie și se adresează familiilor care au un stil de viață activ și care nu au timp să gătească rețete complexe. Cu ajutorul produselor semipreparate și ready-meal de la Europrod, Chef Cezar Munteanu va demonstra că mâncărurile gustoase nu trebuie să lipsească de la cinele din familie, nici chiar atunci când zilele sunt foarte aglomerate.
Ultimul atelier realizat în cadrul acestui proiect este dedicat celor care iubesc mesele în familie și pentru care gătitul este o formă de manifestare a afecțiunii și a generozității față de persoanele apropiate. Folosind produse din gama AGRICOLA- pui, Chef Cezar Munteanu va propune o serie de rețete pentru mese delicioase și momente de neuitat alături de cei dragi.
Acest parteneriat, continuă campania de comunicare „bucătari necelebri”, lansată de AGRICOLA la începutul acestui an, un omagiu adus bucătarilor de acasă – mamelor, bunicilor, taților și tuturor celor care, după o zi de muncă, pregătesc cu drag cele mai gustoase preparate pentru cei dragi, folosind cele mai bune ingrediente.
COMMENTS