Banca Românească continuă campania de economisire pentru persoane fizice în cadrul căreia bonifică cu o dobândă atractivă depozitele noi în lei pe șase luni și pe cele în euro constitute pe o perioadă de 12 și 6 luni.
Astfel, pentru depozitele în lei constituite din fonduri noi pe o perioadă de 6 luni, banca acordă o dobândă de 8,50% pe an. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.
În ceea ce privește depozitele în euro, Banca Românească oferă o dobândă de 2,25% pentru cele constituite din fonduri noi pe o perioadă de 12 luni și o dobândă de 2% pentru depozitele noi în euro pentru o perioadă de șase luni. Și în acest caz, dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.
”Pe tot parcursul acestui an, Banca Românească a fost una dintre băncile care au oferit printre cele mai bune alternative de economisire, bonificând cu dobânzi competitive atât disponibilitățile persoanelor fizice, cât și ale companiilor. Încrederea acordată de clienți ne determină să continuăm să oferim și în perioada următoare instrumente eficiente pentru ca economiile românilor să fie cât mai puțin afectate de contextul economic actual. Banca Românească va rămâne concentrată pe încurajarea unui comportament financiar responsabil, oferind dobânzi avantajoase atât pentru depozitele în lei, cât și pentru cele în valută, care să securizeze în mare măsură finanţele personale”, a spus Traian Halalai, președintele Consiliului de Administrație al Băncii Românești.
Oferta este valabilă până la data de 13 ianuarie 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei și 150 de euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.
Cu 30 de ani de experiență pe piața bancară, Banca Românească se poziționează – prin soluțiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice și juridice – ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de aproape 85 de unități, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. În prezent, Banca Românească este în proces de fuziune prin absorbție cu EximBank, până la finalizarea acestuia cele două bănci având activitate separată.
COMMENTS