- Noua ediție Trusa pentru Antreprenoare PWN România are loc în perioada 25 noiembrie 2022 – 7 iulie 2023 și include 15 ateliere și peste 60 de ore de educație antreprenorială și networking,
- 25 din cele 40 de locuri disponibile în Trusa pentru Antreprenoare sunt destinate antreprenoarelor cliente BCR,
- Trusa 2022-2033 se va desfășura pe trei coordonate: „Step-by-Step” Start-Up, Scale-Up și Unicorn, fiecare dintre acestea având o structură adaptată nivelului antreprenorial vizat.
Banca Comercială Română se implică în dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor și se alătură Professional Women’s Network România, în susținerea programului de educație și mentorat Trusa pentru Antreprenoare. Noua ediție are loc în perioada 25 noiembrie 2022 – 7 iulie 2023 și include 15 ateliere și peste 60 de ore de educație antreprenorială și networking.
Trusa pentru Antreprenoare PWN România 2022 – 2023 se desfășoară pe trei coordonate:
- „Step-by-Step” Start-Up oferă fiecărei participante îndrumare pe calea antreprenoriatului de la experți cunoscuți în domeniu, pornind de la o incursiune asupra motivației de a deveni antreprenoare, misiunea business-ului și până la modalități de a construi valoare pentru clienți și dezvoltarea abilităților de vânzare.
- Scale-Up este trusa care oferă posibilitatea aprofundării unor subiecte precum setarea unui obiectiv strategic, modalități de atragere a finanțărilor și structura de business, astfel încât fiecare participantă să poată crea o strategie de dezvoltare a afacerii pe termen lung.
- Unicorn asigură posibilitatea femeilor antreprenor să facă schimb de experiență și să colaboreze cu experți în business pentru a valorifica oportunitățile industriei în care activează și pentru a-și crește relevanța pe lanțul valoric.
„Sprijinim Trusa pentru Antreprenorare și ne dorim să oferim unui număr cât mai mare de femei posibilitatea să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, dar și să-și îmbunătățească afacerile într-un mod sustenabil, eficient și profitabil. Susținerea antreprenoarelor, prin mentorat pentru dezvoltarea și diversificarea afacerilor, dar și prin produse bancare personalizate, înseamnă creare de locuri de muncă, promovarea egalității de șanse și transformare economică și socială. Pentru noi este o prioritate să normalizăm implicarea femeilor în afaceri, iar colaborarea cu Professional Women’s Network România este un alt pas pentru care îl facem pentru susținerea femeilor antreprenor, a căror dedicare profesională ne inspiră și ne motivează”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane în cadrul BCR.
„Trusa pentru Antreprenoare a început ca un proiect de sprijin al antreprenoarelor debutante și s-a dezvoltat constant cu fiecare ediție pentru a răspunde cât mai comprehensiv nevoilor identificate în rândul membrelor antreprenoare. Programul pășește în acest an într-o nouă etapă de maturizare, fiind îmbogățit cu multe elemente noi și surprinzătoare și cu parteneri pe măsură. Mulțumim BCR pentru sprijinul oferit, implicare și pentru că este alături de noi în procesul de creștere a afacerilor locale românești”, a spus Ileana Botez, președinte PWN România.
„În această ediție, ne-am propus ca, mai mult decât să oferim un set de cunoștințe relevante pentru antreprenoare, să le cultivăm un mind-set de business și de dezvoltare, prin intermediul unor povești de succes și al unor speakeri validați de mediul de afaceri, care au realizări notabile chiar la nivel de unicorn”, a declarat Daniela Marișcu, VP Antreprenoriat PWN România.
Formatul nou al Trusei 2022-2023 a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor identificate în rândul antreprenoarelor, iar fiecare participantă este încurajată să avanseze către palierele următoare, cum sunt trusa Scale-Up sau trusa Unicorn. Conținutul a fost îmbunătățit cu ajutorul unor mentori cu vastă experiență în business-ul românesc și internațional, precum și al unor antreprenori de succes care își vor împărtăși povestea și experiența cu participantele la Trusă.
COMMENTS