Programul BFF – Incubator de Încredere este un program de educaţie integrată personală şi de business şi se adresează antreprenoarelor care au deja o companie, cu potenţial de scalare şi doresc să crească compania cu claritate, bucurie şi curaj.
Programul complet are 100 de ore de învăţare şi costă 2500 Euro. Este împărţit în două module, care se pot lua şi separat, la preţul de 1475 Euro per modul. Pentru participante sub 25 de ani, oferim burse de 35% din valoarea fiecărui modul.
Primul Modul – Individual Growth începe la 04 Octombrie şi se încheie pe 31 Ianuarie. Al doilea Modul – Business Growth începe pe 28 Februarie până în 06 Iunie. În fiecare modul sunt 7 zile intense de lucru, cu 50 ore de învăţare şi teme de lucru între sesiuni.
Programul se desfăşoară în Bucureşti, în persoană, într-o zi de vineri, iar limba programului este romană.
Participantele învaţa şi se pregătesc pentru scalarea companiei – Învaţă să getioneze resursele interne de încredere şi să alinieze viaţa personală şi profesională. Învaţă să rezolve probleme cu rezultat eficient şi învaţă cum să facă planul de creştere al companiei într-un mod practic şi pe scenarii reale. Totul într-un proces facilitat de grup, cu perspective complementare, ce crează schimbări profunde şi aşează informaţiile în mod integrat, creând o nouă realitate posibilă.
Participantele lucrează cu metode inovative şi integrate de învăţare şi transformare – Individual Breakthrough, Group Coaching, Systemic work, Master Mind, Strategy Design.
Implementarea reală a unei noţiuni de business tine de procesarea internă – de paradigmele legate de viitor, bani, rolul de antreprenor, risc său echilibru din viaţa personală. Prin metodele de coaching şi systemic work, desfacem problemele în moduri în care le putem vedea în altă lumină şi le putem rezolva. Scopul final este ca antreprenoarele să trăiască în mod echilibrat, cu claritate, bucurie şi curaj rolul de antreprenor şi leader al unei companii care creşte accelerat. Sesiunile de strategie de creştere includ planificare şi mapare de resurse, ca un plan de pregătire realist, nu teoretic şi ideal. Astfel, ambiţia care duce la deziluzii se tranforma în încredere care duce la intenţii clare şi susţinute cu energie.
Înscrierile au început pe 1 Septembrie şi durează o lună de zile, până la 01 Octombrie. Condiţia de eligibilitate este ca antreprenoarea să aibă minim 25% într-un business care să aibă potenţial de creştere la nivel naţional, şi apoi internaţional, cu produse şi servicii tech sau nontech. Programul începe în 04 Octombrie. Înscrierile pentru modulul 2 vor începe în luna Ianuarie, cu aceleaşi condiţii de înscriere.
Informaţii despre program şi broşura se pot accesa pe site-ul companiei, aici: www.bravva.ro/founders
Partenerii care dezvoltă programul sunt Ilinca Păun, Monica Aliman şi Cristina Pateșan. Alături de Ilinca, Monica şi Cristina sunt şi membrii boardului Bravva Angels, grupul de angels şi comunitatea Bravva Angels – de peste 850 de membrii care susţin inovaţia şi antreprenoriatul. În program vor fi invitaţi speakeri, acoperind teme sensibile şi importante pentru femei.
Programul se desfăşoară fizic în grupuri de 15-20 participante, învăţarea având o componentă importantă de group sharing şi coaching. Acest program pune bazele unei comunităţi de fondatoare ce doresc să înveţe şi să crească împreună, care pot relaţiona deschis, cu empatie reală şi cu care să discute soluţii relevante. Comunitatea va fi o fundaţie pentru susţinerea unei viziuni mai mari – crearea unei comunităţi de business care să deschidă calea către un potenţial economic şi social nou şi foarte valoros unei societăţi viitoare sănătoase – antreprenoriatul feminin.
Învăţarea este sistemică, punând acentul pe legătura minte – corp, şi pe aşezarea perspectivelor noi oferite într-un mod permanent. Sunt utilizate metode de coaching şi facilitare, în care munca principală este a participantului. În acest program output-ul depinde cel mai mult de calitatea input-ului. Organizatorii vor seta cadrul şi vor crea un context de siguranţă şi dialog, în care putem discuta deschis de provocări, de eşecuri, de greşeli şi să descoperim ce e nevoie ca să accesăm resurse, energie, încredere profundă şi eficientă în soluţii. Nu vor exista prezentări PowerPoint lungi şi teoretice, şi nici Yoga classes sau discuţii despre wellbeing. Nu se cer acţiuni în companiile participantelor, şi nu se dau premii în bani la final.
Expertiza facilitatorilor Ilinca Păun, Monica Aliman şi Cristina Patesan este un mix de experienţă de business în corporaţii, businessuri proprii de succes, investiţii în startups, coaching şi predare ca profesori experţi în facultăţi de business.
Programul are rol transformaţional – aducând claritate în paşii următori, de creştere sănătoasă a businessurilor participantelor.
Programul face parte din platforma Bravva Female Founders – divizia de resurse pentru antreprenoare dezvoltată de Bravva Angels. Investitorii membri ai acestei comunităţi au finalizat co-investitii în ultimii doi ani în 14 startups româneşti, în majoritate cu fondatoare femei.
Înscrierile în program se pot face aici
Bravva Female Founders este o divizie de servicii de educaţie, consultanta şi surse de finanţare private pentru femei antreprenoare.
Mai multe detalii şi informaţii referitoare la programul Incubator de Încredere şi serviciile Bravva Female Founders pe www.bravva.ro/founders
Divizia BFF e dezvoltată de Bravva, care a lansat în 2022 divizia Bravva Angels – dedicată inantarilor tip angel investment a start-up urilor, cu susţinerea diversităţii în echipa de fondatori. Invesţiile în comunitate includ startups ca Zitamine, Charger, Vestinda, Bright Spaces, Spark Gen, Filmchain, şi Youni.
Vă puteţi alătura comunităţii Bravva pe site-ul www.bravva.ro.
COMMENTS