Pentru a putea monitoriza și preveni atacurile, două companii din România, cu birouri în Belgia, Anglia și Statele Unite ale Americii au creat un instrument bazat pe adaptarea riscului vulnerabilității la tot ceea ce înseamnă caracteristicile factorului uman. Astfel, Centraleyezer și HEEPP remediază breșe de securitate prin identificarea în mod particular și amănunțit a profilului persoanei care este responsabilă pentru remedierea acestei vulnerabilități, prin integrarea a două platforme de securitate, ce au la bază tehnologii avansate de inteligență artificială (AI, Artificial Intelligence).
„Atunci când vorbim despre instrumente și aplicații de o asemenea importanță prin natura rolului lor în securitate, este esențial să facem cunoscut faptul că la baza unei astfel de soluții se află o suită de funcții și tehnologii avansate care observă și învață comportamentul uman, structura și evoluția valorilor umane, atitudini umane, ca o extensie validă și apropiată de realitate a minții umane, tocmai pentru a asigura acea acuratețe a gestionării vulnerabilităților pentru care subiectul este direct responsabil”, Radu Stănescu (foto stânga), Founder Centraleyezer.
”Mai mult decât atât, prin integrarea celor două sisteme, sunt îndeplinite toate măsurile de normare și de protecție de care utilizatorul are nevoie: cea mai nouă versiune a aplicației Centraleyezer include Asset Tags/Classification (GDPR), cu rol de evaluare a riscului și de prioritizare în funcție de factorii de risc calculat”, spune Marius Gabriel Ungureanu (foto dreapta), Founder HEEPP.
Așadar, vorbim despre o aplicație de securitate completă, automatizată, ce include și modalitățile de testare manuală, fapt ce duce la o reducere semnificativă a costurilor și a resurselor de timp, oferind performanțe avansate și instrumente de raportare și de monitorizare integrate.
Centraleyezer și HEEPP au fost prezente în cadrul conferinței internaționale Select USA Investment Summit 2018. Select USA Investment Summit este cel mai important eveniment de profil din Statele Unite ale Americii, reunind oficiali guvernamentali, antreprenori, oameni din poziții de top și middle management ale companiilor din toată lumea, interesate de trenduri și oportunități ale industriei.
Conform cifrelor oficiale publicate, România se află în topul piețelor extrem de bine reprezentate la nivelul conferinței, alături de Taiwan, China, Japonia, India, Suedia, Coreea, Germania, Israel și Brazilia.
COMMENTS