Țuca Zbârcea & Asociații, partener juridic al primului accelerator din România dedicat industriei ospitalității

Țuca Zbârcea & Asociații, partener juridic al primului accelerator din România dedicat industriei ospitalității

Joi, 5 martie, a fost lansat HoReCa Business Accelerator pentru startup-urile care inovează în industria ospitalității. Evenimentul a marcat startul înscrierilor în cadrul acestui program unic de educație și mentorat, ce se va derula în perioada martie-mai 2020.

Țuca Zbârcea & Asociații este Partener Juridic al primului accelerator de business dedicat startup-urilor din industria ospitalității din România – HoReCa Business Accelerator, un program de educație, mentorat și accelerare de business cu o curriculă dezvoltată alături de peste 20 experți, antreprenori și manageri din industria ospitalității. HoReCa Business Accelerator este o inițiativă a Hospitality Culture Institute și beneficiază, pe lângă aportul Țuca Zbârcea & Asociații, de suportul Băncii Transilvania, Coca-Cola, Ensight și Commons.

Avocații Țuca Zbârcea & Asociații vor susține o serie de cursuri prin care participanții sunt familiarizați cu aspecte ce țin de guvernanța corporativă și regulile de conformare, proprietate intelectuală, dreptul concurenței. De asemenea, antreprenorii vor primi sfaturi legate de etapele unui proces de vânzare/achiziție și tehnicile de negociere aferente. Echipa din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații include avocații Raluca Vasilache, Partener; Andreea Oprișan, Managing Associate; Ruxandra Frangeti, Managing Associate; Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener; Dragoș Apostol, Partener; Cristian Radu, Partener; Bogdan Halcu, Managing Associate.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Hospitality Culture Institute și de faptul că avem ocazia de a împărtăși din experiența noastră unor antreprenori aflați la început de drum. De-a lungul timpului, am fost implicați în proiecte în care am asistat antreprenori, investitori sau finanțatori, astfel că am dobândit o înțelegere aprofundată a dinamicii vânzător-cumpărător, precum și a nevoilor, așteptărilor și intereselor acestora în funcție de diverse contexte. Prin cursurile noastre, vom oferi o viziune realistă asupra a ceea ce se întâmplă între părți într-o tranzacție autentică, însă în egală măsură nu vom pierde din vedere nici alte laturi ale gestionării unui startup, de la organizare și funcționare, la protejarea drepturilor de proprietate intelectuală și conformarea cu regulile de concurență”, a punctat Dragoș Apostol, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații.

Un număr de 15 startup-uri vor fi selectate să facă parte din HoReCa Business Accelerator, program deschis atât firmelor deja create, cât și viitorilor antreprenori talentați care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil și cu potențial de creștere.

Începând din 5 martie și până pe 5 aprilie sunt așteptate înscrierile în accelerator. Cele 15 startup-uri selectate vor intra ulterior într-un program de accelerare de șase săptămâni, la finalul căruia, în data de 29 mai, vor avea șansa de a-și expune ideile în fața unor potențiali investitori, în cadrul unui Pitching Day.

Printre ceilalți mentori și traineri HoReCa Business Accelerator se numără antreprenorii Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) și Gabriel Iovu (fondator Expressoft), experții în HoReCa, Tinu Sebeșanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Entertainment și manageri de succes din industria ospitalității, precum Cristian Cristea, Group Training Manager City Grill.

Mai multe informații despre Acceleratorul HoReCa Business Accelerator și despre pașii necesari pentru înscriere: https://accelerator.hospitalityculture.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0